Πως μπορώ να κάνω πληρωμές για τις online αγορές μου;

Κάνοντας παραγγελία online από το sales@urbanfashion.grμπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με τους εξής τρόπους:


-ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ


• H υπηρεσία πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής έχει έξτρα επιβάρυνση 1.5€

•  Η Παραγγελία σας εκτελείται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, η παραλαβή της πραγματοποιείται στο χώρο σας από την Εταιρία SPEEDEX Courier και η εξόφληση πραγματοποιείται επιτόπου με την παράδοση.

• H υπηρεσία πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής ΔΕΝ είναι δυνατή για αποστολές σε ΚΥΠΡΟ

-ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

• Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron).

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς (ePOS Paycenter), το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL).

Η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλή:
• Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής "Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα"
•  Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Alpha Bank (ePOS Paycenter)
•  Συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία και επιλέγετε "Πληρωμή"

-ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

• Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση στην τράπεζα στις τράπεζες alpha bank και eurobank

Alpha Bank

IBAN : GR6401404110411002002003803

ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ

ΓΕΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

EUROBANK

IBAN:GR7702600600000080200781191

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

ΓΕΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

• Εάν είστε καινούργιος πελάτης της urbanfashion.gr και έχετε επιλέξει ως τρόπο εξόφλησης την Πιστωτική Κάρτα υπάρχει ενδεχόμενο καθυστερήσεων ως προς την αποστολή της Παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιώσει η Εκδότρια τράπεζα της πιστωτικής σας κάρτας την Εγκυρότητα των στοιχείων σας. Ο χρόνος ανταπόκρισης εξαρτάται από την εκδότρια τράπεζα και εκτιμάται από 2 ώρες έως και 5 ημέρες. Σε καμία περίπτωση η εταιρία urbanfashion.gr δεν θα προβεί σε καμία είσπραξη έως ότου να λάβει την σχετική επιβεβαίωση. Παρόλα αυτά και για λόγους ασφαλείας Η εκδότρια τράπεζα δεσμεύει το ποσό της χρέωσης κατά τη διάρκεια αυτή. Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες γίνονται με σκοπό να προστατεύσουν τις ηλεκτρονικές σας αγορές και να μειώσουν την πιθανότητα να πέσετε θύμα εξαπάτησης.

• Εφόσον είστε παλαιός χρήστης της Urbanfashion.gr, έχει προηγηθεί η διαδικασία αυτή και βάση ορισμένων προϋποθέσεων, η παραγγελία σας εκτελείται άμεσα χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Urbanfashion.gr:

- τηλεφωνικώς στο 2315 528003

Product added to wishlist