Τρόποι Πληρωμής
 

Για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να διαλέξετε να πληρώσετε με διάφορους τρόπους πληρωμής. Όλοι από αυτούς είναι ασφαλείς.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 


PayPal
Κάντε την παραγγελία σας σήμερα και επιλέξτε την πληρωμή με Paypal. Είναι ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος πληρωμών με πιστωτική κάρτα.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Η πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Τα στοιχεία θα τα βρείτε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.


Αντικαταβολή
Πληρωμή με την παράδοση. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Επιστροφές

Για αλλαγές προϊόντων σε περίπτωση που δεν είναι ελαττωματικά η χρέωση είναι 8€ για το σύνολο των μεταφορικών. 4€ για την αποστολή του παλιού προϊόντος και 4€ για την αποστολή του νέου.